Werkt endermologie echt tegen cellulite?

Werkt endermologie echt tegen cellulite?

Endermologie is een populaire behandeling om cellulite tegen te gaan, ook al zijn er mensen die zeggen dat het niet echt werkt. Er bestaan al vele soorten anti cellulite apparaten die werken via endermologie zoals een Pro Vacuotherapie anti cellulite apparaat of een draadloos anti cellulite apparaat met vacuüm behandeling

Wat is Endermologie?

Endermologie is een niet invasieve cosmetische procedure die gericht is op door cellulite aangetaste lichaamsdelen. Apparaten met endermologie zijn uitgerust met speciale rollen die op jouw huid worden geplaatst. Deze rollen passen een diepe weefselmassage toe op de cellulitisgebieden, samen met een afzuiging. Het doel is om het vet onder je huid opnieuw te verdelen in een meer egale formatie, zodat de huid er strak en glad uitziet zonder de vervelende cellulitis kuiltjes. Dit verbrandt geen vet, maar het apparaat verschuift het gewoon naar een egale huid.

Een tijdelijke oplossing tegen cellulite?

Endermologie is een controversiële behandeling. Het wordt vaak gezien als een tijdelijke oplossing. Sommige studies en experts beweren dat endermologie als geheel overschat wordt en dat de resultaten niet zo indrukwekkend zijn als sommigen beweren. Echter heeft veel van deze resultaten ook te maken met het gebruik van het juiste anti cellulite apparaat.

Werkt endermologie?

De vraag die vaak naar boven rijst, is of endermologie wel werkt. Sommigen beweren dat het goed werkt. Er bestaan veel positieve getuigenissen van vrouwen die de procedure hebben ondergaan en zeer tevreden waren met het resultaat van dergelijk anti cellulite apparaat. Anderen hebben dan weer ervaren dat ze weinig verbetering zagen na de behandeling. Uit foto’s van ervaren mensen blijkt dat de resultaten bij sommigen echt waarneembaar zijn.

Voldoende sessies voor een merkbaar resultaat

Endermologie is niet iets wat je gewoon eenmalig kan ondergaan voor een positief resultaat. Hoe vaker je dergelijk anti cellulite gebruikt, hoe sneller je een resultaat zal zien. Voor een merkbare verbetering van cellulite, is aan te raden om minstens 6 sessies te ondergaan en om tot een indrukwekkende vermindering van cellulite te kopen. Om de resultaten nadien te behouden, is het aan te raden om de behandeling regelmatig opnieuw aan te vatten. Endermologie is dus geen permanente oplossing voor mensen die de sessies niet voldoende onderhouden.

Extra feiten omtrent endermologie

Endermologie alleen helpt niet om helemaal van de cellulite af te geraken. Je moet meer dingen doen om het goed te laten werken en om de beste resultaten te krijgen. Dit omvat onder andere dagelijks veel water drinken, een gezond en slank dieet volgen en regelmatig sporten. Als je die dingen niet doet, kan de algehele behandeling minder effectief zijn.

Andere anti cellulite apparaten

Er bestaan anti cellulite apparaten die op een andere manier werken. Zo is elektrostimulatie er één van. Dit is een manier om vetcellen te vernietigen via impulsen die door de huid gegeven worden. Elektrosimulatie is tevens gekend als alternatieve geneeskunde.

Elektrostimulatietherapie is een niet chirurgische methode waarmee je in een relatief korte tijd goede resultaten kunt bereiken. Elektrostimulatie is een soort van therapie die elektrische stroom gebruikt om weefsels te stimuleren om verschillende ziekten te genezen of om een aantal verloren functies van het lichaam te herstellen. Het is bewezen dat botten, kraakbeen, ligamenten, pezen en andere lichaamscellen op een positieve manier door elektriciteit worden beïnvloed. Het apparaat wat hiervoor gebruikt wordt is een TENS apparaat.

Elektrotherapie is een moderne therapie die vanaf het einde van de 19e eeuw werd gebruikt om verschillende gezondheidsproblemen te behandelen. De locatie van de pijn wordt geassocieerd met een specifiek lichaamsdeel. De pulsen kunnen bepaalde transformaties uitvoeren, waardoor het genezingsproces wordt versneld. Buiten het vernietigen van vetcellen, beschikt elektrostimulatietherapie dus zonder twijfel over nog zeer veel andere voordelen. Elektrotherapie is daardoor zeer variërend en kan dus ook een breed scala aan ziekten behandelen. Het kan onder andere dienen tegen hoofdpijn, postoperatieve pijn, spieruitrekking, hematoom, kneuzingen, artritis, chronische constipatie en nog veel meer, want natuurlijk ook niet te vergeten: om cellulite te verwijderen!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering / 5. Stemtelling:

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?