Retourneren en Ruilen

Alle voorwaarden op een rij:

 • 14 dagen bedenktermijn, ingaande vanaf de dag na ontvangst van uw product.
 • Geld terug? Binnen 14 dagen na herroeping word het volledige aankoopbedrag teruggeboekt. (Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt).
 • U dient eerst via email een RMA formulier aan te vragen.Dat ontvangt u van ons via het emailadres wat bij ons bekend is.
 • De retourkosten zijn voor eigen rekening.
 • Is uw product kapot na 14 dagen? Dan heeft u minimaal 1 jaar garantie op uw product.
 • Goederen die niet geretourneerd kunnen worden ivm hygiëne (allergieën e.d.): Massage apparaten, TENS apparaten, Gel-Pad elektroden, Oorsmeer verwijderaars, Luizenkammen, Zweet en Saunabanden. Kortom alle artikelen die in aanraking zijn geweest met uw huid of lichaam.

Bedenktermijn en Retourtermijn

U dient te allen tijde de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden . U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. U heeft dus wel 14 dagen de tijd om te bedenken of u het product retour wilt sturen en hier melding van te maken. U dient dan wel binnen 14 dagen na deze melding het product retour te sturen. Stel u meldt het na 13 dagen, dan heeft u daarna 7 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te sturen.

U dient ten alle tijden altijd een aankondiging te doen dat u een retour gaat sturen. U ontvangt dan een RMA formulier. Graag met vermelding van het bestelnummer en uw email adres. Dit kunt u doen via email info [@] medicu.nl of via ons contact formulier

Ook dient u het product goed te verpakken en het liefst in de originele verpakking. Beschadigde producten kunnen niet retour worden gezonden. Ook medische hulpmiddelen welke u gebruikt hebt op uw lichaam kunnen om hygiënische  redenen niet worden geretourneerd. Denk daarbij aan elektroden pads bij Tens apparaten, Cellulite apparaten, TENS massage apparaten, Oorsmeer verwijderaars, Zweetbanden, Sauna banden.

Wilt u uw geld terug?

 • Binnen 14 dagen na herroeping wordt het volledige aankoopbedrag teruggeboekt op hetzelfde rekeningnummer als waarmee u heeft betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Mocht het rekeningnummer onbekend zijn bij ons, dan nemen we contact met u op.
 • Bij zichtbare gebruikssporen of ontbrekende onderdelen heeft u geen recht meer op het volledige aankoopbedrag. In dit geval krijgt u van ons een deelvergoeding. Gelieve de artikelen in – indien redelijkerwijs mogelijk – originele verpakking terugsturen.
 • Zijn er ook uitzonderingen? Ja, voor sommige gevallen geldt er een uitzondering waardoor het product niet geretourneerd kan worden:
  • Hygiënische producten kunnen wanneer de verzegeling is verbroken of waarvan delen op het lichaam werden aangebracht niet geretourneerd worden.

 

VDP Online Marketing
Van Leeuwenhoekstraat 22-24
Industrieterrein Lorentz
3846 CB Harderwijk
Nederland