Het is weer tijd voor strakke bovenbenen en billen

Cellulite bestrijden is eenvoudig

In een tijd waarin je veel thuis zit is het vanzelfsprekend dat je goed voor je lichaam wil gaan zorgen. Wanneer je goed naar je huid kijkt kom je er dan ook al snel achter dat de huid niet meer zo glad en strak aanvoelt als toen je nog jonger was. Steeds meer vrouwen krijgen onder invloed van overgewicht of hun middelbare leeftijd last van cellulite. Deze aandoening, ook wel een sinaasappelhuid genoemd, is een gênant verschijnsel. Gelukkig valt er relatief gemakkelijk wat aan te doen.

Hoe ontstaat een bobbelige huid

Bobbelige huid op je bovenbenen en billen ontstaat doordat er vetcellen bij elkaar blijven zitten. Ze verspreiden zich niet gelijkmatig over je huid waardoor er een zogeheten sinaasappelhuid ontstaat. Het is een probleem wat onder andere wordt veroorzaakt doordat het bindweefsel de vetcellen niet meer goed kan transporteren. Er is een gebrekkige lymfe drainage waardoor je huid niet mooi glad en strak is. Deze ontstekingen en ophopingen zorgen voor de bultjes op je huid.

Een massage bij de masseur

Voor strakke bovenbenen en billen zou je naar de masseur kunnen gaan. Deze zal een bindweefselmassage toepassen waardoor je huid weer strak trekt en waardoor je weer aantrekkelijke bovenbenen en billen krijgt. De behandeling van de masseur moet uiteraard zeer regelmatig worden uitgevoerd en daarnaast moet je er de deur voor uit. Dit zijn zaken die, zeker in een tijdperk waarin we veelvuldig binnen moeten blijven, niet aantrekkelijk zijn.

Huidproblemen bestrijden met een massage apparaat

Wie zich herkent in de bovenstaande problemen zou in plaats van een bezoek aan de masseur ook over kunnen gaan tot de aanschaf van een cellulite massage apparaat bij Medicu. In dit geval masseer je met een apparaat je eigen lichaam waardoor het bindweefsel weer wordt gestimuleerd. Je huid zal weer glad worden en de problemen met vetophopingen verdwijnen door de tijd heen. Het anti cellulite apparaat is er uiteraard voor nog meer zaken als cellulite. Je kan het ook gebruiken om lastig bereikbare plekken op je eigen lichaam te masseren. Doordat er meerdere hulpstukken en opzetstukken worden meegeleverd vindt er een verbetering in je algehele welzijn plaats.

Regelmatig gebruik loont

Veel mensen schaffen een anti cellulitis apparaat aan, gebruiken het een keer en missen daarna het gewenste effect. Het apparaat wordt in een hoek gelegd of te koop aangeboden. Feit is dat je een dergelijk apparaat dagelijks moet gebruiken om na twee weken een goed resultaat te zien. Je zal er dus de tijd voor uit moeten trekken. Je investeert de tijd in je uiterlijk. Net zoals met terug kerende bezoekjes aan de masseur moet je er dus ook aan denken dat je dagelijks tijd voor jezelf neemt om jouw sinaasappelhuid te masseren en te bestrijden.

Prijs versus comfort

Bij een anti cellulite apparaat zijn er meerdere uitvoeringen beschikbaar. Iedere uitvoering heeft zijn eigen specifieke eigenschappen maar ook een eigen prijs. De apparaten die met een snoer worden aangesloten zijn het lastigste in het gebruik. Daar staat tegenover dat ze vaak wel een wat hoger vermogen hebben. Draadloze of oplaadbare toestellen zijn wat kostbaarder en het vermogen zal in sommige gevallen wat lager zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *