Hoe rugpijn begint

Hoe rugpijn begint

Bij rugpijn moeten we ons bezighouden met de varianten ervan. Rugpijn kan bijvoorbeeld beginnen met een hernia, wat in medische termen “Herniated nucleus pulposa” wordt genoemd. (HNP) Artsen definiëren glijschijven als breuken van de “tussenwervelschijf”. De tussenwervelschijf rust tussen de wervels (Wervelkolom) van de ruggengraat.

De onderbreking heeft varianten, waaronder de “Lumbrosacrale,” (L4 en L5) en de cervicale C5-7. De cervicale zit bij de nek en hoort ook bij andere delen van de rug en de nek. Als artsen slippende schijven overwegen, kijken ze vaak naar de etiologie, waaronder verrekkingen van nek en rug, trauma, aangeboren/geboren botmisvorming, zwaar tillen, gedegenereerde schijven en/of zwakte van ligamenten.

Na zorgvuldige overweging, etiologie overwegen artsen Pathofysiologie, die uitsteeksels van de “nucleus pulposus” omvat. De kern sluit aan op de kolom of het wervelkanaal en drukt misschien het ruggenmerg of de zenuwkern, of wortels, samen, wat rugpijn veroorzaakt. Als het ruggenmerg wordt samengedrukt waardoor de wortels en het ruggenmerg in bedwang worden gehouden, kunnen vaak rugpijn, gevoelloosheid en de motorische functies uitvallen.

Acute of chronische pijn in de onderrug

De beoordelingen in medische termen zijn gebaseerd op Lumbrosacraal, wat acute of chronische pijn in de onderrug kan inhouden. De pijn kan zich uitbreiden naar de billen en zich verplaatsen naar de benen. De persoon kan zwakte voelen, evenals gevoelloosheid. Bovendien kan deze pijn tintelingen rond de benen en voet veroorzaken. De uiteindelijke beoordeling kan betrekking hebben op het lopen, dat uit de pijn naar voren komt.

De nek wordt bekeken. De symptomen waar deskundigen naar zoeken is nekstijfheid, doodsheid, zwakte en “tintelingen in de” handen. Als de pijn in de nek zich uitbreidt naar de armen en verder naar de handen, dan zullen de deskundigen slipschijven overwegen. Toch kunnen er andere symptomen optreden, zoals zwakte die de verste punten, of de hogere grenzen van het lichaam aantast. De lumbale kromming bevindt zich in de lage rugstreek en bevindt zich in de lendenen of het kleinere gebied van de rug, waar artsen ook rekening mee houden, vooral als de patiënt moeite heeft dit gebied recht te trekken met de kromming van de wervelkolom (scoliose) en weg van het beïnvloede gebied.

Diagnostiek

Als artsen rugpijn overwegen, bekijken ze de diagnostiek na het uitvoeren van een reeks tests. Diagnostiek kan voortkomen uit peesreflex, röntgenfoto’s, EMG, myelogrammen, CSF, en/of Laséque tekens. CSF helpt de arts de toename van eiwitten te analyseren, terwijl EMG de deskundigen helpt de betrokkenheid van de ruggenmergzenuwen te bekijken. Röntgenfoto’s worden gebruikt om deskundigen te helpen de nauwe schijfruimte te zien. Er worden peesreflexen getest, waarmee de artsen diep in het depressieve gebied kijken, of de afwezige bovengrensreflexen, of in medisch lingo de Achillesreacties of -reflex. Myelogrammen helpen de deskundige om te zien of het ruggenmerg is samengedrukt. De tests beginnen als de Laséque tekens positieve resultaten laten zien achter etiologische bevindingen, Pathofysiologie, beoordelingen, enzovoort.

Hoe artsen slipschijven beheren:

Artsen schrijven management voor in medische schema’s om de rugpijn te isoleren of te verlichten. De behandelingsschema’s kunnen een dieet omvatten, terwijl de calorieën worden vastgesteld volgens de metabolische eisen van de patiënt. De arts kan de inname van vezels verhogen, evenals vocht afdwingen.

Aanvullende behandeling of behandeling kan bestaan uit warme kussentjes, vocht, enzovoort, evenals warme compressies. Artsen bevelen vaak ook pijnmedicatie aan, zoals bij NAID. De pijnmedicijnen omvatten Motrin, Naproxen, Dolobid, of Diflunisal, Indocin, ibuprofen, enzovoort. Aanvullende medicijnen kunnen spierontspanners zijn, zoals Flexeril en Valiums. De gangbare Relaxers zijn diazepam en cyclobenzaprine hydrochloride, wat diazepam is valiums en de andere Flexeril.

Ook worden orthopedische mechanismen voorgeschreven om rugpijn te verminderen, waaronder halskragen en rugbeugels.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering / 5. Stemtelling:

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinterklaas en Kerstaanbieding OP=OP

Kruidenmolen 4-in-1

Van € 24,95 voor € 14,95

( gratis verzonden in NL)

Kruidenmolen (4-in-1)
klik op het plaatje om naar het artikel te gaan