Thuis werken?

thuis werken

De beste thuiswerk hulpmiddelen

Om een beetje degelijk je werk te doen én dit ook ergonomisch te doen zijn er verschillende hulpmiddelen. Sommige producten zijn een must om te hebben, andere een pre.

Must-have: goede bureaustoel

Kijk, die eetkamer stoel is prima voor een week of 2. Maar langer dan dat kan voor rug- en nekpijn zorgen. Wat weer tot andere problemen kan leiden.

Zorg voor een goede bureaustoel voor tijdens je werk. Deze hoeft ook helemaal niet duur te zijn want er zijn al meer dan prima bureaustoelen voor rond de 100 euro. Misschien nog niet helemaal perfect qua ergonomie maar altijd beter dan je eettafel stoel of de bank 😉

Extern beeldscherm voor je laptop

Als je met een laptop werkt is een extern beeldscherm een mooie aanvulling. Je hebt niet alleen een groter beeld om mee te werken maar ook de positie van het scherm ten opzichte van je blikveld is veel beter.

Als je de hele dag aan je laptop werkt en naar beneden (richting je scherm) kijkt gaat dit gegarandeerd nekpijn opleveren.

Losse muis en toetsenbord

Als aanvulling op je externe scherm is het ook verstandig te werken met een externe muis en toetsenbord. Zo kun je meer afstand houden van je laptop waardoor je minder naar beneden hoeft te kijken.

Wanneer je met een extern scherm werkt is dit sowieso een must-have, anders zit je met je laptop voor je scherm en dat werkt niet praktisch.

Noise cancelling koptelefoon

Als iets drama was het afgelopen jaar was het wel dat ouders thuis aan het werk waren en de kinderen ook thuis waren. Met een hoop geschreeuw en afleiding tot gevolg.

Met een Noice Cancelling koptelefoon kun je jezelf even afsluiten van de wereld om je heen en met volle focus aan de slag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *