Actie ondernemen om rugpijn te verminderen

Het liedje, “Mijn enkelbeen is verbonden met mijn kniebeen,” komt telkens in me op als ik artikelen schrijf over rugpijn. Nu weet ik waarom. Elk bot binnen de structuren van de skeletspieren speelt een vitale rol in onze gezondheid. Als een van deze botten, spieren, pezen, enz. verstoord is, kan dat leiden tot ernstige rugproblemen. Rugproblemen zijn onder meer een hernia,gebroken rug, breuken, enzovoort. Elke aandoening wordt veroorzaakt door een aaneenschakeling van handelingen, activiteiten, verkeerde bewegingen, overbelasting, enz.

Rugpijn is complex, omdat verschillende aspecten van de menselijke make-up dergelijke pijn veroorzaken. Zo kan bindweefsel tot ernstige rugpijn leiden, sneller dan slijmbeurskneuzingen. De verbijsterende mechanismen achter rugpijn hebben tal van artsen op het verkeerde been gezet, omdat velen moeite hebben te zien dat het centrale zenuwstelsel naast de wervelkolommen een essentiële rol spelen bij het ontstaan van rugpijn.

Meer dan een miljoen mensen hebben rugpijn

Volgens de statistieken lijden dagelijks meer dan een miljoen mensen aan lichte of ernstige rugpijn. Ongeveer ½ of meer van deze mensen had rugpijn kunnen voorkomen, en verlichting kunnen vinden zonder medische behandeling te zoeken. De andere helft van deze wankele miljoenenschaal kan hun leven lang rugpijn verdragen, omdat ze er niet in slagen het probleem praktisch op te lossen.

In sommige gevallen, zoals een 1/3 van de onstabielere schaal mensen, wordt een operatie uitgevoerd om de problemen te verhelpen. Chirurgie leidt vaak tot grote complicaties, waaronder ernstige rugpijn. Go figure, toch zijn chirurgische procedures ongezond en de geschiedenis ervan heeft dit begrip bewezen. Zelfs als je een schouderband of pees beschadigt, kun je maatregelen nemen om een operatie af te wenden en je pijn te verlichten.

Wist je dat afvallen rugpijn kan verminderen? Obesitas verspreidt zich over de hele wereld en in alle uithoeken, waardoor de druk op de spieren toeneemt, wat leidt tot rugpijn. “Oh mijn voeten doen me pijn,” wat vaak gehoord wordt. Wat deze persoon zich niet realiseert is dat hij/zij overgewicht kan hebben, de verkeerde schoenen draagt en de dragende gewrichten overbelast. We kunnen deze pijn in de kiem smoren door de juiste schoenen te dragen, af te vallen, en het overmatige gewicht van de gewichtdragende gewrichten en spieren te verwijderen. Het probleem is dat steeds meer mensen aankomen, sinds onze FDA additieven in vlees heeft toegelaten, die de trek bevorderen. De praktijk leert ons dat biologische voeding de manier is om de FDA en de vleesproducenten een halt toe te roepen, en ook om obesitas voor een groot deel te stoppen.

Gezien het feit, kun je mijn beste “Sir Watson,” afstuderen van de basisschool en opklimmen naar de universiteit.

Hoe de pijn van hernia’s verlichten?

Je kunt kiezen voor de juiste manier of de verkeerde manier om hernia-schade te verlichten. De verkeerde manier kan alcoholisme en drugs inhouden, die tot grotere problemen leiden.

Uiteindelijk kun je het probleem negeren, gewicht en druk blijven toevoegen aan het gebied, en uiteindelijk de rest van je leven liggend doorbrengen. Aan de andere kant kun je leren hoe je correct kunt leunen en buigen, krullen om de pijn te verlichten, afvallen (indien van toepassing), juist passende schoenen dragen of een TENS apparaat gebruiken

Wist je dat opkrullen in een juiste foetushouding de pijn en pijn in de rug, veroorzaakt door hernia’s, kan verminderen? Nou, ga op je zij liggen en krul die knieën naar je borst, zodat je het zelf kunt ontdekken. Laat na afloop weten hoe je je voelt. Als je in een foetushouding krult, leg dan een kussen of kussentje tussen je knieën en vermijd een strakke vouw. Breng de heupen niet omhoog.

TENS apparaat Medicu VDP5

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *